SANJOYA JEWELLERY

Op zoek naar mooie, bijzondere en betaalbare juwelen? Bij Sanjoya maak je kennis met sieraden van internationale designers (Belgisch, Italiaans, Grieks en Israëlisch) die zich kenmerken door een exclusief en verrassend design in de stijlen 'strak, elegant, speels & kleurrijk'. Eén ding hebben de sieraden gemeen - het unieke karakter van elk design.

  • Colliers 1
  • Armbanden 1
  • Ringen 1
  • Oorbellen 1


Sanjoya is een in Antwerpen gevestigd designhuis van mooie, bijzondere en betaalbare juwelen. Sanjoya is de voortzetting van Horlogerie DEKA, de welbekende Antwerpse juwelierszaak die in 1933 door David Kleinmann werd opgericht. In 2013 sloot de originele juwelierszaak aan de abdijstraat haar deuren en sloeg de onderneming onder leiding van de derde generatie Sandra met haar partner Michel een nieuwe weg in. Inmiddels in Sanjoya uitgegroeid tot een internationaal designhuis.

"Wat moest blijven is de geweldige reputatie die ons bedrijf altijd gekenmerkt heeft: een unieke en originele vormgeving met uitstekende kwaliteit en service, waarvoor wij altijd werden geprezen."

Sanjoya is een vertaling van 'Sandra's juweel'. In het woord Joya zit ook het woord Joy opgesloten. Sieraden geven onze klanten net dat beetje extra vreugde in hun leven. Precies wat wij onze klanten hopen mee te geven.