RAYMOND WEIL


Het componeren van muziek is altijd de inspiratie geweest voor de familie van Raymond Weil. Deze passie is van generatie op generatie overgedragen in combinatie met de know-how van het maken van kwalitatief hoogstaande horloges. De invloed van deze muzikale artistieke wereld maakt het merk Raymond Weil uniek in de wereld van de luxe horloges.

Uiteraard heeft Raymond Weil in onze winkel een prominente plaats in de collectie. Alle modellijnen zijn vertegenwoordigd met de voor Nederland belangrijkste uitvoeringen. Wilt u meer zien, kom dan eens langs en laat u inspireren.

NABUCCO COLLECTIE
De Nabucco collectie werd gelanceerd in 2007 door de 3e generatie uit de familie. Geïnspireerd door Nabucco, de beroemde opera van Giuseppe Verdi. De collectie is pittig, elegant en krachtig. Aantrekkelijk voor kenners over de hele wereld, ongeacht de cultuur.


FREELANCER COLLECTIE – GENTS
De Freelancer collectie, gelanceerd in 2007, is gemaakt ter ere van de man die zijn eigen lot in hand wilt houden, en bevat een mix van mechanische horloges. De Freelancer mixt klassiek en ingetogen tot een harmonieus en uniek ontwerp. De Freelancer herinterpreteert zichzelf voortdurend en behoudt de elementen die zijn sterke punten vormen.


FREELANCER COLLECTIE – LADIES
De Freelancer collectie voor dames, gelanceerd in 2017, is het ideale horloge voor een vrouw die balanceert tussen een carrière, een gezin en een sociaal leven. De roestvrijstalen band maakt dit uurwerk geschikt voor actieve individuen. Voor de dames die hun vrouwelijkheid willen uiten met een vleugje sprankeling, biedt de Freelancer Ladies Collectie opties voor wijzerplaat en kast met diamanten. Ook verkrijgbaar in verschillende groottes, blijkt dit het ideale horloge te zijn voor de moderne en dynamische levensstijl van vandaag.


MAESTRO COLLECTIE – GENTS
Gelanceerd in 2010, de Maestro, wat “meester” betekent, viert de wereld van de klassieke muziek. Deze mechanische horlogecollectie combineert elegantie en verfijning met innovatie en bevat enkele van de meest bekende technische complicaties van de Zwitserse horlogetraditie.


MAESTRO COLLECTIE – LADIES
Raymond Weil presenteert een nieuwe, vrouwelijke versie van zijn iconische maestro-collectie. Deze collectie, oorspronkelijk gelanceerd in 2010, viert de virtuositeit van de Zwitserse horlogemakerij met de adel van klassieke muziek.


PARSIFAL COLLECTIE – GENTS
Dezelfde precisie, andere tijd. Na de eerste lancering in 1991, wordt de iconische Parsifal-collectie in 2018 opnieuw uitgevonden. Dit keer met een Zwitsers Quartz uurwerk en een roestvrijstalen kast van 41 mm. Deze tijdloze klassieker omvat een originele mix van complicaties, edelmetalen, zorgvuldige afwerking en innovatieve ontwerpen. Ontdek een opnieuw uitgevonden icoon.


PARSIFAL COLLECTIE – LADIES
Dezelfde precisie, andere tijd. Na de eerste lancering in 1991, wordt de iconische Parsifal-collectie in 2018 opnieuw uitgevonden. Dit keer met een Zwitsers Quartz uurwerk en een roestvrijstalen kast van 30 mm. Deze tijdloze klassieker omvat een originele mix van complicaties, edelmetalen, zorgvuldige afwerking en innovatieve ontwerpen. Ontdek een opnieuw uitgevonden icoon.


NOEMIA COLLECTIE
Vernoemd naar de kleindochter van Dhr. Raymond Weil. Dit zeer vrouwelijk horloge is verkrijgbaar in verschillende maten. Het horloge is zeer geschikt voor dagelijks gebruik als ook voor speciale gelegenheden. Hij zal in druk maken op een vrouw die van schoonheid houdt.


TANGO COLLECTIE – GENTS
De Tango Collectie belichaamt de passie die Raymond Weil legt in het bereiken van een horloge met zowel esthetisch design als ritmische perfectie. De tango collectie is makkelijk te herkennen aan de kenmerkende ring van zes decoratieve schroeven.


TOCCATA COLLECTIE
Deze elegante en tijdloze collectie laat de artistieke en muzikale geest achter het DNA van het merk zien. In de voetsporen van de andere collecties volgt Toccata de Zwitserse uurwerken van Raymond Weil met respect voor de traditie en het erfgoed dat van generatie op generatie wordt doorgegeven binnen het familiebedrijf.