BUDDHA TO BUDDHANIEUWE COLLECTIE - JUNI 2022 - LIMITED EDITIONSNIEUWE COLLECTIE - APRIL 2022 - LIMITED EDITIONSHandwerk en vakmanschap zijn de basis van alle sieraden van Buddha to Buddha.


Of het nu een ring, een armband, een collier of een paar oorbellen zijn, het is allemaal het resultaat van een nauwgezet proces van creatieve geesten met oneindig veel geduld en een vaste hand. Ieder nieuw sieraad is als een prachtige bloem die zich langzaam maar zeker ontwikkelt als de tijd verstrijkt.

Het begint met weer een nieuw idee in het brein van de creatieve designers in Amsterdam die worden omgezet in schetsontwerpen en computertekeningen. Langzaam ontwikkelt het idee zich en wordt er bepaald of het ontworpen sieraad kan worden gemaakt en welke stappen hiervoor nodig zijn. Het ontwerp wordt dan verstuurd naar Bali waar honderden lokale vakmensen betrokken zijn bij het productieproces van de Buddha to Buddha sieraden. Het bewerken van zilver is een eeuwenoude traditie op dit eiland en het is ongelooflijk om te zien met hoeveel geduld en precisie ieder stuk met de hand wordt gemaakt.

Dus onthoud bij het zien van een Buddha to Buddha sieraad hoeveel liefde en toewijding het heeft gekost om het te maken en u zal uw sieraad nog meer koesteren en waarderen.