EXCELLENT JEWELRY

Welkom in onze betoverende wereld!

  • IMG_1251
  • IMG_1250
  • IMG_1249


Inspiration is everything
Voor de collecties heeft Excellent Jewelry zich laten inspireren door het prachtige leven om ons heen. Het Nederlandse landschap en onze Hollandse tradities, maar ook de laatste internationale modetrends zijn een onuitputtelijke inspiratie. Jaarlijks worden overal ter wereld sieradenbeurzen bezocht, waar de nieuwste designs worden uitgezocht en de collectie wordt samengesteld.

Innovation is everwhere
Met meer dan 25 jaar ervaring weten ze bij Excellent Jewelry dat traditie en innovatie hand in hand gaan bij het creëren van het perfecte juweel. De beste vakmensen werken aan de producten, met de hand scheppen ze betoverende items, vaak ondersteund door de nieuwste technieken. Per juweel bekijken ze de productieprocessen en mogelijkheden om tot het beste eindresultaat te komen.


De Excellent collectie is opgebouwd uit verschillende productlijnen, waarmee we alle Nederlandse vrouwen een juweel passend bij haar stijl en persoonlijkheid bieden.

Zo is er ons paradepaardje: de Excellent Diamond Jewelry collectie met prachtige, tijdloze sieraden met fonkelende diamanten. Deze bijzondere lijn biedt ook een aantal spectaculaire stukken voor bijzondere gelegenheden.


De Excellent Gold Jewelry-lijn bevat eigentijdse gouden sieraden, waarbij de verschillende ontwerpen van de armbanden, ringen, colliers en oorbellen even actueel als tijdloos zijn.

Onze Excellent Silver & Gold collectie, bestaat uit juwelen gemaakt van zilver gecombineerd met 14k goud. Een one-of-a-kind sieradenlijn met modieuze ontwerpen voor iedere gelegenheid.

En voor de Excellent Engagement collectie, hebben wij oogverblindende aanzoekringen, waar iedere vrouw volmondig ‘Ja’ tegen zal zeggen!EXCELLENT RINGEN - Of het nu is om een speciale herinnering te bewaren, die ene vraag te stellen of jezelf eens goed te verwennen; een ring is een prachtig sieraad. Eén van de weinige juwelen waarbij de draagster zelf van het aanzicht kan geniet en daarom wat ons betreft favoriet. Ontdek onze collectie Excellente ringen in de winkel.

EXCELLENT ARMBANDEN - We love our armcandy! Onze collectie gouden armbanden is daarom ook zeer uitgebreid. Van een schitterende tennisarmband tot stijlvolle schakelarmband; kiezen wordt nog moeilijk!


EXCELLENT OORBELLEN - De oorbellencollectie van Excellent is zeer groot en divers. Van standaard gouden creolen, tot fantasie en briljante knopjes; bij ons vindt u bijzondere oorsieraden voor iedere mood, stijl en gelegenheid!EXCELLENT COLLIERS - Een outfit is pas echt af met het juiste gouden collier. De ene keer is dat een fijn kettinkje met fonkelende diamanten, de andere keer een lang en stijlvol collier. Wij helpen u graag het perfecte collier te vinden.