PAS DIAMONDS

Pas Diamonds B.V. is een familie bedrijf dat al vier decennia lang streeft naar kwaliteit en vakmanschap. In deze 40 jaar zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in gouden juwelen met diamant in Nederland.

De familie Pas is al zes generaties lang werkzaam in de juwelen- en diamantbranche. Dit heeft geresulteerd in een gerenommeerd bedrijf met zeer veel vakkennis en een grote liefde voor mooie juwelen.In eigen atelier worden door bekwame goudsmeden en diamantzetters vele juwelen met aandacht voor detail vervaardigd. Tevens reizen de specialisten van Pas over de hele wereld. Ze bezoeken de meest exclusieve beurzen om daar de mooiste juwelen te selecteren met als uitgangspunt dat ze moeten voldoen aan zeer strenge eisen betreffende kwaliteit, uiterlijk en uitstraling. Door het gebruik van top kwaliteit diamant stralen de juwelen een exclusiviteit Uit die heden ten dage nog maar zelden wordt gezien.

Wij van Broekhuis Juwelier B.V. in Steenbergen zijn er trots op juwelen uit de Pas collectie te presenteren in onze winkel.
Nieuwsgierig….kom gerust een langs.